Untitled photo

Mies kameran takana


Häiden kuvaamisessa minua kiehtoo monipuolisuus, aidot hetket, tunteet sekä erilaisten ihmisten kohtaaminen. Jokaiset häät ovat erilaiset ja haluan tallentaa ne juuri sellaisina kuin ne tapahtuvat niin, että katsoja voi vielä vuosienkin päästä tuntea hyppäävänsä takaisin tuohon taianomaiseen  päivään. Yhdistelen kuvissa dokumentaarista sekä elokuvien innoittamaa tyyliä.


Kuvauksissa mukanani kulkee aina kaksi täyden kinokoon Canonin kameraa sekä useampi objektiivi. Lisäksi minulta löytyy laaja valikoima valon muokkaimia, käsisalamoita sekä studiosalamat. Koskaan ei voi tietää, mitä voi sattua. Häävalokuvaajan tulee olla aina varautunut kaikkeen.


Valitsemalla minut hääkuvaajaksi, voitte keskittyä nauttimaan ainutlaatuisesta päivästänne läheistenne seurassa. Saatte päivästänne upean kokoelman ikimuistoisia kuvia, joiden ääreen on mukavaa palata vielä vuosienkin jälkeen muistelemaan tuota ainutlaatuista päivää.


Olipa toiveenanne hääkuvaus Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai muualla päin Suomea ottakaa rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan yhdessä tulevista häistänne ja toiveistanne kuvauksen suhteen.


Yhteystiedot:Hääkuvaaja Toni Hiljander

haakuvaaja@hiljander.com

Y-tunnus: 2615747-9