Untitled photo

Mies kameran takana


Häiden kuvaamisessa minua kiehtoo monipuolisuus, aidot hetket, tunteet sekä erilaisten ihmisten kohtaaminen. Jokaiset häät ovat erilaiset ja haluan tallentaa ne juuri sellaisina kuin ne tapahtuvat niin, että katsoja voi vielä vuosienkin päästä tuntea hyppäävänsä takaisin tuohon taianomaiseen  päivään. Yhdistelen kuvissa dokumentaarista sekä elokuvien innoittamaa tyyliä.


Valokuvaus on aina merkinnyt minulle paljon. Olen aina ollut perheessäni se henkilö, joka on taltioinut kaikki arkiset hetket sekä juhlatilaisuudet. Mielestäni jokainen ihminen on kuvan arvoinen. Muistot haalistuvat ja elämän varrella menetämme osan rakkaistamme. Onneksi valokuvat säilyvät vuosisatoja. Hypistelen vielä itsekin vanhoja filmikuvia ja muistelen lapsuuden hetkiä sekä edesmennyttä isääni, joka kuoli vain 56-vuotiaana. Hän sai minut aikoinaan kiinnostumaan valokuvauksesta.


Pyrin jatkuvasti kehittämään itseäni suorittamalla erilaisia kursseja sekä harjoittelemalla jatkuvasti. Minulta löytyy myös vaadittava osaaminen ja lupa dronen lennättämiseen. Seuraan aktiivisesti valokuvaukseen ja häihin liittyviä sivustoja sekä häätrendejä, jotta voin palvella jokaista asiakastani parhaani mukaan. Paras palkinto työstäni on asiakkailta saamani positiivinen palaute ja upeat muistot, joiden pariin he voivat palata vielä vuosienkin jälkeen.


Kuvauksissa mukanani kulkee aina kaksi täyden kinokoon Canonin kameraa sekä useampi objektiivi. Lisäksi minulta löytyy laaja valikoima valon muokkaimia, käsisalamoita sekä studiosalamat. Koskaan ei voi tietää, mitä voi sattua. Häävalokuvaajan tulee olla aina varautunut kaikkeen.


Valitsemalla minut hääkuvaajaksi, voitte keskittyä nauttimaan ainutlaatuisesta päivästänne läheistenne seurassa. Saatte päivästänne upean kokoelman ikimuistoisia kuvia, joiden ääreen on mukavaa palata vielä vuosienkin jälkeen muistelemaan tuota ainutlaatuista päivää.


Olipa toiveenanne hääkuvaus Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai muualla päin Suomea ottakaa rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan yhdessä tulevista häistänne ja toiveistanne kuvauksen suhteen.


Yhteystiedot:Hääkuvaaja Toni Hiljander

haakuvaaja@hiljander.com

Y-tunnus: 2615747-9